Oferă în dar o biță – final de campanie

Artistul Dan Perjovschi a desenat pentru prima oară pe o bicicletă care a fost scoasă la concurs în scopuri caritabile, în cadrul campaniei „Oferă în dar o biță”, derulată în perioada 04-20 decembrie 2012.

Ofera o bita

Pentru această campanie artistul Dan Perjovschi a desenat o bicicletă pro bono. Bicicleta a fost scoasă la concurs și oricine a donat minim 50 de lei a intrat în competiție, având șansa de a o câștiga. Pe 20 decembrie 2012 a avut loc tragerea la sorți în urma căreia Sergiu Nicolae Brega a câștigat bicicleta acestei campanii.

În total s-au strâns 3702,26 lei. Au fost 54 de donații din partea a 53 de persoane. Donațiile s-au făcut direct în contul Asociației Învingem Autismul și toți bani obținuți în urma acestei strângeri de fonduri au fost folosiți pentru a cumpăra biciclete copiilor cu puține posibilități, beneficiari ai Asociației Învingem Autismul.

Din banii obținuți au fost cumpărate 13 biciclete DHS, o bicicletă fiind donată de magazinul de biciclete BikeXpert. Astfel 14 copii cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani ani se vor putea bucura de acum de biciclete lor.

Mulțumiri: Cosmin de la Portocala Mecanică, Andreea de la SkirtBike, Bogdan Neagu (Turific), Ariel (Tribul), Ioan de la Cicloteque, Anamaria de la MaiMultVerde, Alice Stoicescu și Dana Schrenck (visual afiș), Radu Cornea (montaj video) și Alexandru Câlța de la Școala de Pedalat (care-i va învăta pe copii să meargă pe bicicletă). Mulțumiri speciale celor care ne-au ajutat să construim bicicleta: Pump, LaVitaeVelo și BikeXpertAu dus vestea mai departe și ne-au susținut: Decât o Revistă, ThinkOutsideTheBox, Sub25, Comunitatea Bicicliștilor din București, Carol 53, GreenRevolution.

Mai multe informații despre această campanie puteți obține de la Mădălina Oprișan, coordonatoarea acestei campanii, prin e-mail la madalina.oprisan@gmail.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s